DJ evenimente Brasov – DJ Adi Grecu

Dj evenimente Brasov

Sa distrezi oamenii prin muzica e un ideal la care multi oameni incearca sa ajunga.
Anul 1980, cand tata a adus acasa un magnetofon Majak, a fost anul in care am inceput sa fiu fascinat de muzica, dar si de aparatura muzicala. Am avut norocul de a creste cu muzica buna a anilor 70-80, am fost martor la aparitia hiturilor anilor ’90-2000 asa ca, e o placere pentru mine sa pun muzica.
Se spune ca, cei mai fericiti oameni sunt cei care muncesc zi de zi, facand ceea ce le place…

Cand te prezinti unui client, tendinta este de a te lauda, ceea ce nu este frumos 😉. Laudarosii nu plac nimanui dar totusi trebuie sa spui ceva despre tine.

Am lucrat timp de 14 ani ca DJ de discoteca. Am inceput din 1995 la Discoteca Cristal din Poiana Brașov, am continuat cu Discoteca No Problem, iar din 2009 am trecut pe partea evenimentelor.

Din 1998 a inceput si pasiunea pentru radio, incepand ca moderator de emisiuni la Radio Contact și continuand cu Kiss Fm, Radio 21, Radio Brașov. In prezent sunt la Trustul de presa Mix Media Brasov. Alaturi de Cornelia Crevean, am prezentat 4 ani matinalul tv „Dimineata pe racoare” de la Mix 2 Tv.

Pentru cunoscatori si pentru cei interesati, am in dotare sunet Electrovoice Evolve 50, Electrovoice EKX, controller Pioneer DDJ SZ, microfon Shure , schela profesionala de lumini cu 6 Moving Head beam, paruri, lumini arhitecturale, masina de fum greu, etc.

dj adi grecu

Vreti sa colaboram pentru evenimentul dumneavoastra? Va rog, completati formularul de mai jos, iar eu va voi contacta.


    * campuri necesare

    servicii dj nunta botez brasov

    DJ evenimente Brasov – DJ Adi Grecu – muzica petrecerii tale. DJ Brasov. Sonorizare, lumini si gheata carbonica pentru evenimentul tau privat.