Evenimente

Pe aceasta pagina veti putea vedea ultimele evenimente la care am participat ca DJ de nunta, botez sau evenimente private in zona Brasovului.

DJ nunta Brasov

DJ Adi Grecu va ofera cele mai bune variante de sonorizare si pachete de lumini pentru o seara incendiara. Pe scurt, o seara memorabila despre care se va vorbi foarte mult timp de aici inainte si de unde o sa ramanem cu foarte multe amintiri frumoase si pretioase.

No post found!

DJ botez Brasov

Dj-ul de botez este cea mai buna alegere pentru un eveniment reusit. Pentru ca va doriti ca totul sa fie perfect si noi nu acceptam compromisurile, va oferim cele mai bune variante de sonorizare, muzica pentru botez , DJ de botezcu experienta, programe live si pachete de lumini pentru nunta voastra, la cel mai bun pret pentru Servicii DJ botez Brasov.

No post found!

Gheata carbonica Brasov

Gheata Carbonica Brasov, fumul greu sau ceata densa joasa, vor face din dansul mirilor cel mai frumos si asteptat moment al serii nuntii dintre cei doi miri. Veti pluti la propriu pe nori densi de fum alb, care nu este innecacios sau toxic in nici un fel, fiind apa combinata cu azot.

No post found!

Vrei o oferta pentru DJ nunta sau botez Brasov? Te rog completeaza formularul de contact!


    * campuri necesare

    servicii dj nunta botez brasov