Gheata carbonica Brasov – numai la pachet cu serviciile de sonorizare

Fum greu dansul mirilor – Gheata carbonica Brasov

inclus in pachetul de sonorizare pentru nunta ta!


Gheata Carbonica Brasov, fumul greu sau ceata densa joasa, vor face din dansul mirilor cel mai frumos si asteptat moment al nuntii. Veti pluti pe nori densi de fum alb, care nu este innecacios sau toxic in nici un fel, fiind apa combinata cu azot.

Fumul Greu pentru dansul mirilor este inclus in pachetul de sonorizare

Fumul greu se ofera numai cu pachetul de sonorizare de la evenimentul tau. Spre deosebire de fumul folosit de DJ, care se ridica si incarca atmosfera, fumul greu ramane la 50-70 cm de la nivelul solului. In acest fel, se creaza efectul de nori josi. Acest efect de fum greu, este realizat cu aparate autorizate produse in Romania, astfel incat in cateva momente, la dansul sau la tortul mirilor, ringul de dans va fi inundat cu ceata densa de joasa inaltime.


gheata carbonica brasov

Cand poate fi folosita gheata carbonica?

  • CUPELE DE SAMPANIE PENTRU MIRI SI INVITATI

La receptia invitatilor, gheata carbonica din pahare da un efect foarte spectaculos sampaniei si totodata un plus de eleganta si noutate. Gustul sampaniei nu se schimba. Totodata, sampania se raceste, efectul fumului durand 2-3 minute. Gheata carbonica este un produs alimentar care nu are efecte nocive asupra sanatatii. Este compusa din dioxid de carbon lichid cu standarde de puritate pentru industria alimentara si poate veni in contact cu alimentele. Efectul de fum greu se obtine datorita diferentei de temperatura dintre gheata si mediul in care este introdusa. gheata nu este toxica.

  • DANSUL MIRILOR

In momentul in care mirii deschid seara de dans, toata lumea isi indreapta atentia spre ringul de dans. Gheata carbonica, fumul efervescent, ofera o scena superba, permitand fotografierea si filmarea dansului mirilor cu un efect feeric. Va crea impresia ca cei doi miri plutesc pe nori. Fumul greu produs, fiind mai greu decat aerul, va ramane la inaltime de 50-70 cm, la nivelul gleznelor.

Dans al mirilor in fumul greu / gheata carbonica Brasov

Ceata densa sau fumul greu obtinut cu ajutorul ghetii carbonice si al apei, nu pateaza si nu are gust, miros.

  • TORTUL MIRILOR

Cel mai dulce moment al serii, poate fi unul spectaculos. Pe langa artificiile care se aseaza in jurul tortului, fumul greu care inconjoara tortul, poate fi ceva senzational. In acest fel, momentul devenind unul cu adevarat senzational.


fum greu brasov
Fum greu dans miri nunta Brasov

Fum greu Brasov – pentru efecte deosebite

  • fumul greu creaza un moment de spectacol deosebit datorita proprietatilor sale. El nu se inalta de la podea pe intreaga durata de folosire
  • fumul nu are miros, nu pateaza si nu este toxic
  • masina functioneaza pe baza de gheata carbonica (inclusa in pret)
  • recomandam folosirea fumului greu doar in spatii inchise (fara curenti de aer)Dans miri in fum greu Brasov

In continuare, veti putea vedea filmari de la ultimele evenimente in care mirii au dansat in fumul greu produs de gheata carbonica.

No post found!