Lumini arhitecturale nunta Brasov

dj lumini arhitecturale nunta botez brasov (1)

Luminile arhitecturale sunt acele proiectoare speciale care dau culoare oricarei incaperi sau cladiri. Se pot folosi atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Beneficiind de cea mai noua tehnologie in domeniu (LED RGB), proiectoarele pot fi programate sa lumineze intr-o singura culoare sau putem alege impreuna culorile pe care le doriti, dar si intervalul de timp la care sa se schimbe. 

Cand va planificati bugetul pentru nunta , puteti lua in considerare si luminile arhitecturale. Renuntand poate doar la o mica parte din costurile pentru aranjamentele florale, baloane sau alte tipuri de decoratiuni, puteti adauga la nunta dumneavoastra, intr-o maniera necostisitoare, elegantul impact al tonurilor de culoare creat de lumini. 

Luminile arhitecturale, ca si decoratiuni, nu-si ating scopul doar la inceputul evenimentului, ele indeplinesc un rol esential, permitand florilor si celorlalte decoratiuni sa straluceasca pe tot parcursul evenimentului. Aceste lumini arhitecturale arata foarte bine în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant, intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va transforma nunta sau botezul dumneavoastra, in evenimentul minunat pe care il asteptati.

Rolul luminilor arhitecturale este de a pune in evidenta sala de nunta sau de botez, decoratiunile folosite. In acest fe,l se creeaza o atmosfera placuta, intima, necesara pentru confortul invitatilor.

Luminile arhitecturale sunt plasate pe sol cu fata la perete, sau pe acel element al camerei pe care doriti sa-l iluminati.
Majoritatea clientilor doresc sa adauge culoare in sala pe care si-au ales-o si poate chiar vor sa recreeze un efect pe care l-au vazut intr-o revista.

Daca ne puteti furniza imagini cu efectul pe care il cautati, noi putem atunci pune impreuna un pachet de lumini profesionale, pentru a satisface nevoile dumneavoastra si putem gasi toate posibilitatile care se potrivesc viziunii dvs.Bineinteles, toate acestea trebuie sa se incadreze in bugetul de care dispuneti.


Vreti sa va sunam noi? Completati formularul si vom reveni in cel mai scurt timp!


    * campuri necesare

    dj lumini arhitecturale nunta botez brasov (4)

    Lumini arhitecturale evenimente private Brasov. Lumini nunta Brasov. Lumini profesionale pentru nunti sau botezuri Brasov. Lumini DJ nunta Brasov.