Gheata carbonica

Gheata Carbonica Brasov, fumul greu sau ceata densa joasa, vor face din dansul mirilor cel mai frumos si asteptat moment al serii nuntii dintre cei doi miri. Veti pluti la propriu pe nori densi de fum alb, care nu este innecacios sau toxic in nici un fel, fiind apa combinata cu azot.

Spre deosebire de fumul folosit de DJ, care se ridica si incarca atmosfera, fumul greu ramane la 50-70 cm de la nivelul solului. In acest fel creandu-se efectul de nori josi. Acest efect de fum greu, este realizat cu aparate autorizate produse in Romania, astfel incat in cateva momente, la dansul sau la tortul mirilor, ringul de dans va fi inundat cu ceata densa de joasa inaltime.

Gheata Carbonica Brasov, fumul greu sau ceata densa joasa, vor face din dansul mirilor cel mai frumos si asteptat moment al serii nuntii.

Primul dans gheata carbonica Brasov

Primul dans gheata carbonica Brasov de la Hotel Ramada din Brasov. Mirii s-au preocupat mult pentru primul lor dans in calitate de sot si sotie. Au exersat de multe ori cu coregraful inainte de nunta, pentru a fi siguri ca totul va fi de vis. …

Primul dans gheata carbonica Brasov Vezi evenimentul »

Primul dans gheata carbonica Brasov

Fum greu dans miri Brasov

Fum greu dans miri Brasov la un eveniment de la Grand Restaurant din Centrul Civic al orasului Brasov. Mirii au exersat mult pentru acest prim dans absolut spectaculos. A fost momentul care deschidea dansul, asteptat de toata lumea. Invitatii si noi, am ramas surprinsi de …

Fum greu dans miri Brasov Vezi evenimentul »

Fum greu dans miri Brasov