Servicii Dj nunta botez Brasov

dj nunta botez brasov

Servicii Dj nunta botez Brasov – muzica este diferentiata in functie de eveniment si invitati. Este clar ca nu pot pune muzica de club si muzica noua, la un eveniment in care invitatii sunt preponderent seniori, asa ca ma adaptez gusturilor lor muzicale.

Dj-ul de nunta sau botez este cea mai buna alegere pentru un eveniment reusit. Pentru ca va doriti ca totul sa fie perfect, iar noi nu acceptam compromisurile, va oferim cele mai bune variante de sonorizare, muzica pentru nunta, DJ de nunta cu experienta, programe live si pachete de lumini pentru nunta dumneavoastra, la cel mai bun pret pentru Servicii Dj nunta botez Brasov.


dj nunta brasov

Genuri de muzica nunta sau botez Brasov

Ca și genuri, pun muzica populara din toate regiunile tarii, slagare romanesti si internationale, latino, reggae, oldies, disco, valsuri, tango-uri, folk, rock, muzica noua comerciala, muzica de club.

Voi adapta playlist-ul si voi tine cont de preferintele dumneavoastra muzicale, cat si ale invitatilor, pentru o petrecere de nunta sau de botez cat mai reusita. Cu DJ Adi Grecu, veti avea garantat un DJ specializat in evenimente private (botezuri sau nunti).

Muzica este elementul care intretine atmosfera, deci intocmeste un playlist dj-ului si fa-i o scurta descriere asupra a ceea ce ti-ai dori la eveniment.


echipament dj nunta brasov

Ce echipamente folosesc? – Servicii Dj nunta botez Brasov

Echipamentul este profesional, de la firme de prestigiu internațional în domeniu
Controller Pioneer DDJ SZ
Laptop Macbook Pro
Microfon wireless Shure
Sunet Electrovoice
Moving Head beam 2r
Paruri 12x12w
Schela de lumini cu traverse de 4.5 m lungime, stative cu scripete la inaltime de 3 m
Masina de fum greu cu gheata carbonica
Lumini arhitecturale


dj lumini arhitecturale nunta botez brasov (1)

Lumini arhitecturale – Servicii Dj nunta botez Brasov

Luminile arhitecturale sunt acele proiectoare speciale care dau culoare oricarei incaperi sau cladiri. Se pot folosi atat pentru interior cat si pentru exterior. Beneficiind de cea mai noua tehnologie in domeniu (LED RGB), proiectoarele pot fi programate sa lumineze intr-o singura culoare sau putem alege impreuna culorile pe care le doriti, dar si intervalul de timp la care sa se schimbe. 


gheata carbonica brasov

Gheata carbonica nunta Brasov

Gheata Carbonica Brasov, fumul greu sau ceata densa joasa, vor face din dansul mirilor cel mai frumos si asteptat moment al nuntii. Mirii vor pluti la propriu pe nori densi de fum alb, care nu este inecacios sau toxic in nici un fel, fiind apa combinata cu azot.

Spre deosebire de fumul folosit de DJ, care se ridica si incarca atmosfera, fumul greu ramane la 50-70 cm de la nivelul solului. In acest fel, se creaza efectul de nori josi. Acest efect de fum greu, este realizat cu aparate autorizate produse in Romania, astfel incat in cateva momente, la dansul sau la tortul mirilor, ringul de dans va fi inundat cu ceata densa de joasa inaltime.

DJ petrecere revelion Brasov

DJ Revelion Brasov

Sa fi cu cei dragi intre ani este poate cel mai dorit lucru pe care il vrei in aceasta perioada. Revelionul ii aduce impreuna de fiecare data pe cei mai buni prieteni, colegi, sau persoane foarte dragi noua.

Aceste petreceri de „revelion” ne dau ocazia sa inchinam un pahar de sampanie pentru anul pe care il incheiem si sa pornim cu dreptul, plini de speranta si de entuziasm, in noul an, alaturi de cei dragi sufletului nostru.

Pentru acest gen de Petreceri de Revelion, DJ Adi Grecu va pune la dispozitie un pachet complet de sonorizare + efecte si jocuri de lumini, insotite de cea mai buna muzica a tuturor timpurilor, mixata impecabil.

DJ aniversare majorat Brasov

DJ aniversare majorat Brasov

DJ Adi Grecu  aduce ingredientele esentiale pentru o petrecere de majorat  sau aniversare mai mult decat reusita: Distractieshowluminisunet de o calitate exceptionala, pupitru mixaj DJ, efecte speciale, fum, toate acestea, la cel mai bun pret din Brasov!

Muzica este elementul care intretine atmosfera, deci intocmeste un playlist dj-ului si fa-i o scurta descriere asupra ceea ce ti-ai dori la eveniment.

Fotograf nunta Brasov

Ce va recomand pe partea de foto-video pentru nunta sau botez in zona Brasov

Stilul lor de fotografie de nunta este adanc inradacinat in fotojurnalismul nuntii, influentat de fotografia de arta si de moda.
Rezultatul este o fotografie creativa, curata si clara, care este romantica, distractiva si emotionala.
Pot spune despre ei ca nu sunt doar fotografi, ci mai degraba artisti care creeaza imagini unice si expresive.
Mai multe informatii despre fotograf nunta Brasov – AICI.


Vreti sa va sunam noi? Completati formularul si vom reveni in cel mai scurt timp!


    * campuri necesare

    servicii dj nunta botez brasov

    Servicii Dj nunta botez Brasov. Sonorizare perfecta, muzica pe placul tau si distractie pe masura la nunta sau botezul tau. Dj Nunta Brasov Adi Grecu.