DJ Platinum Brasov

DJ Platinum Brasov la o petrecere de vis pentru invitatii de la aceasta petrecere minunata. Cauti un DJ care sa ofere servicii profesioniste de sunet, lumini si gheata carbonica pentru evenimentul tau? Ai ajuns pe pagina care trebuie.

Mai jos puteti vedea cateva secvente video de la evenimentul ce s-a desfasurat la Platinum Brasov din Brasov.

DJ Platinum Brasov – secvente video

DJ Platinum Brasov

Dj-ul este cea mai buna alegere pentru un eveniment reusit. Pentru ca va doriti ca totul sa fie perfect si noi nu acceptam compromisurile, va oferim cele mai bune variante de sonorizare, muzica pentru nunta, DJ de nunta cu experienta, programe live si pachete de lumini pentru nunta voastra, la cel mai bun pret pentru Servicii Dj nunta Brasov.

DJ Adi Grecu va ofera cele mai bune variante de sonorizare si pachete de lumini pentru o seara de botez incendiara. Pe scurt, o seara memorabila despre care se va vorbi foarte mult timp de aici inainte si de unde o sa ramanem cu foarte multe amintiri frumoase si pretioase.

DJ Platinum Brasov. Dj evenimente private corporate Brasov. Sonorizare si lumini ambientale pentru nunta ta de la Grand Restaurant din Brasov.

Ultimele evenimente la care am participat ca DJ nunta & botez Brasov


Servicii pentru botez Brasov!


Lumini arhitecturale nunta Brasov

Luminile arhitecturale, ca si decoratiuni, nu-si ating scopul doar la inceputul evenimentului, ele indeplinesc un rol esential si anume permit florilor si celorlalte decoratiuni sa straluceasca pe tot parcursul evenimentului. Aceste lumini arhitecturale arata foarte bine în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta sau botezul tau, in evenimentul minunat pe care il astepti.


Cere o oferta DJ botez Brasov

Completeaza formularul sau suna la 0735 151 998