DJ Moeciu

DJ evenimente Moeciu

DJ Moeciu cu lumini de scena, fum ambiental si petrecere la maxim. Petrecerea a avut loc in iarna anului 2019

Mai jos puteti vedea cateva secvente video de la evenimentul din incinta unei pensiuni din Moeciu.

DJ Botez Casa Jasmine Brasov – secvente video

DJ Moeciu

Dj-ul de eveniment este cea mai buna alegere pentru un partyreusit. Pentru ca va doriti ca totul sa fie perfect si noi nu acceptam compromisurile, va oferim cele mai bune variante de sonorizare, muzica pentru nunta, DJ de nunta cu experienta, programe live si pachete de lumini pentru nunta voastra, la cel mai bun pret pentru Servicii Dj nunta Brasov.

DJ Adi Grecu va ofera cele mai bune variante de sonorizare si pachete de lumini pentru o seara de botez incendiara. Pe scurt, o seara memorabila despre care se va vorbi foarte mult timp de aici inainte si de unde o sa ramanem cu foarte multe amintiri frumoase si pretioase.

Ultimele evenimente la care am participat ca DJ nunta & botez Brasov


Servicii pentru botez Brasov!


Lumini arhitecturale nunta Brasov

Luminile arhitecturale, ca si decoratiuni, nu-si ating scopul doar la inceputul evenimentului, ele indeplinesc un rol esential si anume permit florilor si celorlalte decoratiuni sa straluceasca pe tot parcursul evenimentului. Aceste lumini arhitecturale arata foarte bine în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta sau botezul tau, in evenimentul minunat pe care il astepti.


Cere o oferta DJ Moeciu

Completeaza formularul sau suna la 0735 151 998

Dj Moeciu. Dj evenimente zona Moeciu Bran Zarnesti si Rasnov. Dj profesionist cu experienta de peste 20 de ani in petrecerile private din zona Brasovului.