Nunta Platinum

Nunta Platinum

Nunta Platinum la o petrecere de vis pentru miri, nasi, paritni si invitatii de la nunta. Cauti un DJ care sa ofere servicii profesioniste de sunet, lumini si gheata carbonica pentru nunta ta de vis? Ai ajuns pe pagina care trebuie.

Mai jos puteti vedea cateva secvente video de la nunta de la restaurantul din Centrul Civic dee la restaurant Platinum din Brasov.

Nunta Platinum – secvente video

Nunta Platinum

Dj-ul de nunta este cea mai buna alegere pentru un eveniment reusit. Pentru ca va doriti ca totul sa fie perfect si noi nu acceptam compromisurile, va oferim cele mai bune variante de sonorizare, muzica pentru nunta, DJ de nunta cu experienta, programe live si pachete de lumini pentru nunta voastra, la cel mai bun pret pentru Servicii Dj nunta Brasov.

DJ Adi Grecu va ofera cele mai bune variante de sonorizare si pachete de lumini pentru o seara de nunta incendiara. Pe scurt, o seara memorabila despre care se va vorbi foarte mult timp de aici inainte si de unde o sa ramanem cu foarte multe amintiri frumoase si pretioase.

Nunta Platinum. Sonorizare si lumini ambientale pentru nunta ta de la Platinum din Brasov. DJ profesionist de nunta in Brasov.

Ultimele evenimente la care am participat ca DJ nunta & botez Brasov


Servicii pentru nunta Brasov!


Lumini arhitecturale nunta Brasov

Luminile arhitecturale, ca si decoratiuni, nu-si ating scopul doar la inceputul evenimentului, ele indeplinesc un rol esential si anume permit florilor si celorlalte decoratiuni sa straluceasca pe tot parcursul evenimentului. Aceste lumini arhitecturale arata foarte bine în fotografii, transformand orice lucru ce pare a fi insignifiant intr-un detaliu extraordinar – ceea ce va face nunta sau botezul tau, in evenimentul minunat pe care il astepti.


Cere o oferta DJ nunta Brasov

Completeaza formularul sau suna la 0735 151 998